Nå gjør vi “grønn” solenergi enda litt grønnere!

Norske Soltak leverer solenergi til Haugaland Kraft
26. 10, 2017
Hvor mye solenergi kan du produsere på taket ditt?
15. 04, 2018

Nå gjør vi “grønn” solenergi enda litt grønnere!

Norske Soltak har innledet samarbeid med den amerikanske miljøorganisasjonen OneTreePlanted.org

I anledning FNs internasjonale skogdag, er vi stolte av å annonsere et ekstra miljøtiltak sammen med kundene våre.
Norske Soltak innfører nå  et samarbeid med  miljøorganisasjonen “One Tree Planted” og planter ett tre for hvert solpanel som blir solgt.  

 

OneTreePlanted, er en amerikansk miljøorganisasjon som jobber med å plante trær i ulike deler av verden, og da primært i områder som trues av ørken og avskoging.
Som en del av vårt partnerskap, har vi forpliktet oss til å bidra til plantingen av ett tre for hvert panel vi selger, og inngår da i samme program som store selskaper som Ford, HP og DHL.

 

Norske Soltak har valgt et konkret skogplantingsprosjekt i Ghana, som ligger nord i landet og som skal være med og forebygge ørkenspredning fra Sahara.
Alle våre kunder vil derfor motta et sertifikat for det antall trær som er donert for deres anlegg.

Energirådgivingsfirmaet Eta Energi, er blant de av kundene til Norske Soltak som har mottatt egne sertifikater. Installasjoner for disse 4 ansatte, har alene sørget for at over 200 trær vil bli plantet som del av globale miljøtiltak!

Ved å installere solpaneler, kan du både bidra til å skape et mer bærekraftig miljø, samtidig som du vil tjene penger på din egen energi.

 

Det må sies å være en god kombinasjon både for lommeboken og miljøet!